Inschrijvingsformulier

Door middel van het invullen en verzenden van dit formulier schrijft u zich in als lid van MHC Krimpen. Als datum van aanvang van het lidmaatschap geldt de datum van verwerking van de inschrijving door de ledenadministratie van MHC Krimpen. De inschrijving is pas effectief indien u de bevestigingsmail heeft ontvangen. Indien u het lidmaatschap en de daarbij behorende contributieverplichting op een ander tijdstip wilt laten aanvangen, vermeldt u dit dan duidelijk in het vak Opmerkingen.

Wij gaan er van uit dat u de informatie over het lidmaatschap en over de contributieverplichtingen en overige verplichtingen die bij het lidmaatschap horen, zoals vermeld op deze website, heeft gelezen.

Indien u nog niet weet of u lid wilt worden kunt u altijd voorafgaand aan de inschrijving drie proeftrainingen meedraaien. Daarvoor kunt u contact opnemen met onze Technische Commissie ([email protected]).

Heeft u overigens nog vragen, dan kunt ook mailen naar [email protected]

Persoonlijk

(datum: dd-mm-yyyy)