header foto
 

Commissies/vrijwilligers

Bestuur MHCK
Ralph Henderson Voorzitter
Beau van der Heijden Penningmeester
Sandra Verschoof Secretaris
Bob Fikkert Hockey Technische Zaken
Decarie van Druenen Horeca Als bestuurslid horeca ben je de spil tussen het bestuur en de verschillende teams die onder de horeca vallen zoals het team inkoop, team barverantwoordelijken, team betaalde bardiensten en team barcommissarissen. Jij (of jullie) zorgen dat de teams op de hoogte zijn van alle lopende zaken en houdt in de gaten dat alles op rolletjes loopt. Je bent contactpersoon voor de verschillende leveranciers en het bedrijf wat de schoonmaak verzorgt. Je bent aanspreekpunt voor de verschillende commissies en bent nauw betrokken bij de organisatie van feestjes en partijen. Als onderdeel van het bestuur ben je aanwezig bij de bestuursvergaderingen en de ALV’s.
Communicatie
Communicatie Commissie
Marcel Wiesenfeld Commissielid
Nico Aarsbergen Commissielid
Financiën
Financiële Commissie
Ingrid van der Vorst Commissielid Facturatie
Marcel Vuijk Commissielid Facturatie
Kas Commissie
Monique de Kwant Commissielid
Kees Verburg Commissielid
Sponsor Commissie
Mathijs Korthals Altes Commissielid
Johan Buijs Commissielid Business club
Sander van de Meeberg Commissielid Business club
Marcel Kerpel Commissielid Business club
Stichting Kunstgras
René van Walsum Commissielid
Johan Buijs Commissielid
Hockey Technische Zaken
Arbitrage & Scheidsrechters Commissie
Marc Viëtor Arbitrage Coördinator ArbitrageDe arbitragecommissie houdt zich bezig met de opleiding en de indeling van (club)scheidsrechters. Het is dan ook een belangrijk onderdeel van onze vereniging. Zonder arbitragecommissie geen scheidsrechters!
Sander Dellevoet Arbitrage Coördinator ArbitrageDe arbitragecommissie houdt zich bezig met de opleiding en de indeling van (club)scheidsrechters. Het is dan ook een belangrijk onderdeel van onze vereniging. Zonder arbitragecommissie geen scheidsrechters!
Technische Commissie
Jeroen Vermeulen Lijncoördinator Senioren
Nico Aarsbergen Lijncoördinator Junioren (jongens)
Kirsten Jansen Lijncoördinator Jongste Jeugd
Toernooi Commissie
Jeroen Vermeulen Voorzitter Maidenhead Commissie
Wedstrijdsecretariaat
Jos Rijk Wedstrijdsecretaris De wedstrijdsecretaris is in samenwerking met de KNHB verantwoordelijk voor het inplannen van de wedstrijden op onze velden. De KNHB deelt over het hele seizoen de competities in, vaak in ca. 3 periodes. Voor elke periode verschijnen in de standenmotor van de KNHB alle wedstrijden voor die periode, waarna de wedstrijd secretaris de tijds- en veldindeling maakt. De planning van de wedstrijden is afhankelijk van het aantal teams dat thuis speelt. De wedstrijdsecretaris zorgt voor een goede indeling van deze thuiswedstrijden. Voor de standaardklasse (Heren 1 en Dames 1) stelt de bond de aanvangstijden van de wedstrijden vast. Dit alles gebeurt eenvoudig via LISA en het programma Sportlink. Per periode ben je hier 1,5 á 2 uur mee bezig, zoveel teams hebben we bij Krimpen namelijk niet. In de winter zijn er geen werkzaamheden omdat het zaalhockey volledig door de bond wordt gecoördineerd. Daarnaast kan het voorkomen dat bij Krimpen of de tegenstander een verzoek komt om de aanvangstijd te wijzigen, dan is er mail contact tussen de wedstrijdsecretarissen van de desbetreffende verenigingen om in goed overleg een passende oplossing te vinden. Taken en verantwoordelijkheden: - Vaststellen van aanvangstijden en veldindeling van alle thuiswedstrijden; - Onderhouden van contacten met het wedstrijdsecretariaat van de tegenstander over de aanvangstijden van de uitwedstrijden; - Verzamelen en invullen van de wedstrijduitslagen op de standenmotor van de KNHB; - Afgelastingen; Uiteraard zullen wij een nieuwe wedstrijdsecretaris ondersteunen en op weg helpen.
Horeca
Bar Commissie
Dennis de Bode Barcoördinator Zondag
Bas Mul Barhoofd Zondag
Peter de Jonge Barhoofd Zondag
Steven Buijs Barhoofd Zondag
Bente Beckmann Barhoofd Zondag
Angelique Wijnen Barcoördinator Zaterdag Als barcommissaris plan je de bardiensten voor de zaterdagen in. Ouders van onze jeugdleden vullen zo veel mogelijk zelf in wanneer ze een bardienst willen draaien. Wanneer er gaten in de planning blijven, zorg je dat deze gaten worden opgevuld. Wanneer ouders een bardienst willen afkopen, zet je de dienst uit bij de groep leden die betaalde bardiensten willen draaien. Zo zorg je elke week weer voor een goede planning en invulling van de bardiensten op zaterdag.
Jantien Vuijk Barhoofd Zaterdag
Henny Tuinenberg Barhoofd Zaterdag
Bas Mul Barhoofd Zaterdag
Marcel Kerpel Barhoofd Zaterdag
Nico Aarsbergen Barhoofd Zaterdag
Nina Hofman Barhoofd Zondag
Feest commissie
Jantien Vuijk Commissielid
Noor Mouahbi Commissielid
Britt van der Spoel Commissielid
Tess van de Meeberg Commissielid
Jeugd Commissie
Jeugdraad
Sandra Verschoof Commissielid
Secretariaat
Ledenadministratie
Boriska Brajkovic Commissielid De ledenadministratie houdt zich bezig met het ledenbestand. Denk hierbij aan in- en uitschrijvingen verwerken, verzorgen van de contributie en eventuele vragen per mail beantwoorden.
Staf & Ondersteuning
Marc Wolters EHBO/BHV'er
Accommodatie Commissie
Gooike van Slooten Accommodatie Beheerder
Willem Vermeulen Accommodatie Beheerder
ICT
Marcel Vuijk Webmaster / LISA Beheerder
Overig
Erwin de Heer Vertrouwenspersoon MHCK wil nátuurlijk een veilige vereniging zijn, waar iedereen met plezier bezig is met haar of zijn sport: hockeyen. Het aanstellen van een vertrouwenspersoon kan dan negatief klinken: we doen er met elkaar immers alles aan om juist zaken als ‘pesten’, conflicten en ruzie, discrimineren en seksuele intimidatie binnen onze vereniging te voorkomen.

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.

Ledenaantal

MHC Krimpen heeft 297 leden!

Contact

Bezoekadres
Driekamp 7
2924 AN Krimpen aan den IJssel

Telefoon & Mail
0180 - 511 343
[email protected]

Postadres
Postbus 1020
2920 BA Krimpen aan den IJssel

Bankrekening
NL22 RABO 0146 1547 97
tnv MHC Krimpen

Mail opmerkingen en suggesties over
onze website naar [email protected]