header foto
 
Zaalhockey

Zaalhockeyclinics met Thijs van Dam

Nieuws afbeelding 14-12-2021

Ubuntu Zaalhockeykamp in Rotterdam in de kerstvakantie met Thijs van Dam

 

Op 4 en 5 januari is er het leukste zaalhockeykamp van Rotterdam, het Ubuntu Zaalhockeykamp in de Parkzoomhal! Dit zaalhockeykamp is voor kinderen van 6 tot en met 13 jaar. Tijdens het Ubuntu Zaalhockeykamp in Rotterdam komt de enige echte international Thijs van Dam een hockeyclinic verzorgen. Dus schrijf je snel in want VOL = VOL!

 

De kosten voor het Ubuntu Zaalhockeykamp in de kerstvakantie bedragen € 129,- voor 2 dagen!  Beide dagen duren van 09:00 tot 15:00 en het zaalhockeykamp is voor alle kinderen van 6 t/m 13 jaar die lekker willen hockeyen!

 

Inschrijven

 

Learn from the best tijdens de hockeyclinic van Thijs van Dam

Niemand minder dan Thijs van Dam komt tijdens het Ubuntu Zaalhockeykamp in Rotterdam een hockeyclinic geven. Dit is dus je kans om te leren hockeyen van een van de beste hockeyers ter wereld. Learn from the Best tijdens de clinic van Thijs van Dam! Schrijf je dus snel in voor het Ubuntu Zaalhockeykamp in Rotterdam en zorg dat jij het zaalseizoen kan hervatten terwijl je net nieuwe tips and tricks van Thijs van Dam hebt gekregen. 


Sport to Grow aanpak

Tijdens het Ubuntu Zaalhockeykamp in Rotterdam in de kerstvakantie draait het om lekker hockeyen en plezier maken in een positieve en relaxte sfeer. Het hockeykamp staat onder leiding van goede trainers die zijn opgeleid volgens de Sport tot Grow aanpak, daardoor kunnen zij een plezierige sfeer creëren en bij kinderen bewust de sportieve, persoonlijke en sociale vaardigheden ontwikkelen. Respectvol met elkaar omgaan, verantwoordelijkheid nemen en samenwerken zijn belangrijke elementen van de Sport to Grow aanpak. Aan de hand van een inspirerend programma wordt gewerkt aan techniek, motoriek en teamspel. 


Ubuntu Sport en Right to Play

Ubuntu Sport is een trotse partner van Right To Play. Right To Play zet de kracht van spelen in om wereldwijd het leven van kinderen te verbeteren die opgroeien in de meest uitdagende omstandigheden. Met die aanpak zorgen ze ervoor dat kinderen weerbaar worden, fysiek en mentaal gezond zijn en goed presteren op school: Protect. Educate. Empower. 

 

U kunt bij een inschrijving voor dit Ubuntu Zaalhockeykamp helpen en geld doneren om meer kinderen de kracht van sport te laten ervaren. Met een bijdrage van €5 kan een kind 5 weken lang meedoen aan de sportprogramma’s van Right to Play! Bij een donatie van €10 euro ontvangt u zelfs nog een prachtige bidon!

 

Voor meer informatie over Right to Play en hoe zij kinderen helpen kun je een kijkje nemen op www.righttoplay.nl.

 

Inschrijven

 

Mocht je nog vragen en of opmerkingen hebben over het Ubuntu Zaalhockeykamp in Rotterdam op 4 en 5 januari voor kinderen van 6 t/m 13 jaar, dan kunt u contact met ons opnemen via [email protected].
 

 

 

 

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.

Ledenaantal

MHC Krimpen heeft 297 leden!

Contact

Bezoekadres
Driekamp 7
2924 AN Krimpen aan den IJssel

Telefoon & Mail
0180 - 511 343
[email protected]

Postadres
Postbus 1020
2920 BA Krimpen aan den IJssel

Bankrekening
NL22 RABO 0146 1547 97
tnv MHC Krimpen

Mail opmerkingen en suggesties over
onze website naar [email protected]