header foto
 
Algemeen

Clinic before take off to Rio

Nieuws afbeelding 22-5-2016

Op maandag 16 mei hebben ruim 90 kinderen van MHC Krimpen en omliggende verenigingen heerlijk gehockeyd. Spelers uit de C-, D-, E en F-categorie hebben onder leiding van maar liefst 5 internationals 1.2.3-hockey! geoefend, waarmee hun techniek op speelse wijze snel verbetert. Met een snelheidsmeter is de slagkracht gemeten, waarbij zelfs 60 en 70 kilometer per uur is gehaald.

Ook de afronding op goal is geoefend en het allerleukst was natuurlijk het partijtje spelen tegen de spelers van het Nederlands Elftal.

Thierry Brinkman, Glenn Schuurman, Valerie Magis, Donja Zwinkels en Roel Bovendeert hebben de kinderen een onvergetelijke dag bezorgd.

MHC Krimpen gaat stevig op de jeugd investeren. Met een hele nieuwe methode, 1.2.3-hockey!, zullen kinderen spelenderwijs hun techniek snel kunnen verbeteren. Het is een hockeyvorm die voor kinderen heel beeldend is, waardoor zij snel en vooral makkelijk leren.  De vereniging investeert daarnaast in trainers door hun voor deze methode te laten opleiden en te certificeren.

MHC Krimpen zal vanaf komend seizoen ook iets extra’s brengen voor hockeyers die nog meer  willen trainen. Naast de reguliere trainingen zal een eigen hockeyschool worden gestart voor hen die maar geen genoeg van de sport krijgen. Details hierover zullen binnen afzienbare tijd bekend worden gemaakt.

Algemene informatie kan je via onderstaande links vinden:

https://www.youtube.com/watch?v=CEWBQhDe4tU

www.hockeyinternationals.nl

https://m.facebook.com/HockeyInternationals/

http://www.123-hockey.nl/

 

Reacties


Isabelle Bac

26-5-2016 @ 13:53:45 |Het was helemaal leuk tijdens de clinic. Iedereen was enthousiast. Ik kijk uit naar volgend seizoen.

Reageer op het nieuws


Sponsoren

Ledenaantal

MHC Krimpen heeft 324 leden!

Contact

Bezoekadres
Driekamp 7
2924 AN Krimpen aan den IJssel

Telefoon & Mail
0180 - 511 343
[email protected]

Postadres
Postbus 1020
2920 BA Krimpen aan den IJssel

Bankrekening
NL22 RABO 0146 1547 97
tnv MHC Krimpen

Mail opmerkingen en suggesties over
onze website naar [email protected]