header foto
 

Seizoensafsluiting 11 juli 2020

Bestuur Nieuws afbeelding

28-6 Seizoensafsluiting 11 juli:
15:30 - 17:00 uur Clinic voor de C, D, E en F- jeugd. 
Verbeter je skills en leer alle trucjes van de sterren van H1. Als alle kids hard gezweet hebben worden ze beloond met een spetterend waterspektakel dus neem je waterpistool, emmers, handdoek en eventueel droge kleding mee. 

Lees verder

Wedstrijden mogen weer!

Technische Commissie Nieuws afbeelding

26-6 Beste Leden,
Deze week is hockeyend Nederland goed nieuws meegedeeld. Jong én oud mag per 1 juli weer wedstrijden gaan spelen, ook tegen andere verenigingen!

Lees verder

Bestuursupdate juni 2020

Bestuur Nieuws afbeelding

15-6 Beste leden,
 
Het einde van het seizoen komt steeds meer in zicht en zodoende willen we jullie graag bijpraten praten over een aantal onderwerpen.
 
Seizoensafsluiting:
 

Lees verder

Update omtrent Corona

Technische Commissie Nieuws afbeelding

11-6 Beste leden,
Vanuit de KNHB zijn er een aantal zaken versoepeld voor de verenigingen. Onder andere het onderling (binnen clubs zelf) spelen van wedstrijden is t/m 18 jaar toegestaan. Toernooien en oefenwedstrijden met andere verenigingen zijn tot op heden nog steeds verboden. 
Onderstaand een deel van de communicatie vanuit de bond zelf:

Lees verder

Met spoed sticks en scheenbeschermers gezocht!

Technische Commissie Nieuws afbeelding

2-6 Vanaf morgen zullen er de komende weken meerdere aspirant leden op onze velden te vinden zijn. Samen met ons zullen ze het hockeyspelletje ontdekken en er hopelijk voor kiezen om definitief lid te worden. Omdat niet iedereen standaard een setje scheenbeschermers en een stick in de kast heeft liggen, zijn we op zoek naar leden die nog wat over hebben. Het gaat voornamelijk om spullen voor

Lees verder

Bezoek op de KOAG velden

Technische Commissie Nieuws afbeelding

12-5Ter info:

Vanaf komende maandag (18 mei) zullen de oude KOAG velden gebruikt gaan worden door onder andere KDO en Synerkri. In verband met het Corona-virus hebben zij momenteel geen binnengelegenheid. Zodoende is in overleg met de gemeente en deze verenigingen afgesproken dat zij gebruik mogen maken van deze velden. Ons clubhuis valt hier niet onder en blijft voor hen gesloten,

Lees verder

Aanpassing trainingstijden

Technische Commissie Nieuws afbeelding

5-5 Beste leden,
In verband met het Corona-virus zijn er door de KNHB enkele aanpassingen doorgevoerd in de maatregelen. Zodoende hebben wij het trainingsschema aan moeten passen. Het actuele schema is terug te vinden op de site en in LISA. Zouden jullie deze nieuwe tijden per direct (dinsdag 5 mei) willen aanhouden?

Lees verder

Trainingen MHCK - Vanaf 29 april

Bestuur Nieuws afbeelding

27-4 Naar aanleiding van het laatste kabinetsbesluit is het vanaf 29 april weer mogelijk voor onze jeugdteams om te trainen, waarbij voor de jeugd vanaf 12 jaar (A-, B- en C-teams) de 1,5 meter afstand-maatregel in acht genomen moet worden. Voor de overige (jongste) jeugdteams (t/m D) geldt deze beperking niet. 

Lees verder

Wijkspreekuur Wethouder Neeleman bij MHC Krimpen

Bestuur Nieuws afbeelding

20-11Met regelmaat gaan onze Krimpense wethouders de wijk in om met bewoners te kunnen spreken. Gisteren hield wethouder Neeleman spreekuur in ons clubhuis voor de wijk Boveneind. Een mooie manier om ons clubhuis voor de buurtbewoners te kunnen inzetten!

Lees verder

Gezocht: Bartenders!

Bardiensten Nieuws afbeelding

10-10Gezocht: enthousiaste Bartenders die bardiensten over willen nemen. Hiervoor ontvang je €25 per dienst. Aanmelden kan via [email protected] Bij aanmelding graag wel even je voorkeur voor de zaterdag of zondag aangeven.

Lees verder

Tenues MHC Krimpen

Bestuur Nieuws afbeelding

3-3Leden, check even uw mail i.v.m. het nieuwe tenue. Belangrijk is om het bijgevoegde formulier VOOR 14 MAART in te vullen. In ons clubhuis zijn nog exemplaren van het huidige tenue beschikbaar, deze worden verkocht op de volgende data, zolang de voorraad strekt (op = op): Woensdag 4 maart tussen 4 en 5 uur (vraag naar Marielle de Wit)

Lees verder

Nieuws Update vanuit het bestuur

Bestuur Nieuws afbeelding

15-1 Beste Leden,
Het nieuwe jaar is alweer ruim twee weken onderweg en zodoende zijn we als bestuur druk bezig met alles wat ons dit jaar te wachten staat. Om jullie op de hoogte te brengen van een aantal ontwikkelingen binnen MHCK, zetten we deze graag onder elkaar in deze nieuwsbrief.
Tenues:

Lees verder

Heren 1

HC Feijenoord - Heren 1
Datum zondag 6-9 Spelen n.n.b.

Dames 1

Dames 1 - Oefenwedstrijd
Datum zondag 23-8 Spelen 13:30

Sponsoren

Instagram

Agenda

5-9 Bitjeshapdag

Ledenaantal

MHC Krimpen heeft 350 leden!

Contact

Bezoekadres
Driekamp 7
2924 AN Krimpen aan den IJssel

Telefoon & Mail
0180 - 511 343
[email protected]

Postadres
Postbus 1020
2920 BA Krimpen aan den IJssel

Bankrekening
NL22 RABO 0146 1547 97
tnv MHC Krimpen

Mail opmerkingen en suggesties over
onze website naar [email protected]