header foto
 

Zomeravondhockey 2024 (16+)

woensdag 3 juli 2024   |   19:30 - 23:30   |   MHC Krimpen
Voor iedereen ouder dan 16, met of zonder hockeyervaring, is dit de kans om zelf wat leuke wedstrijden te spelen (ook vrienden en familie buiten MHCK zijn van harte welkom)!

Dit jaar wordt weer het altijd gezellige Zomer Avond Hockey georganiseerd en dat betekent 5 avonden vol hockey en gezelligheid.

Zomer avond hockey draait om gezelligheid. De teams worden ingedeeld op basis van niveau. Dit houdt in dat we alle spelers uit de verschillende teams van de club verspreiden over de teams die meedoen aan zomeravondhockey.

De speelrondes zijn dit jaar als volgt: woensdag 19 juni, vrijdag 21 juni, woensdag 26 juni, woensdag 3 juli,  en vrijdag 5 juli. Het kan zijn dat je niet in staat bent alle dagen mee te doen. Laat je hierdoor niet weerhouden om je in te schrijven. Ook als je maar 1 dag mee zou kunnen doen ben je van harte welkom. Wij houden hiermee rekening bij de teamindeling.

Iedere speelavond zal er om 20:00 worden gestart met de wedstrijden, het clubhuis en de bar zullen vanaf 19:30 geopend zijn. De teams bestaan uit 11 spelers, waarvan er maximaal 7 spelers tegelijkertijd in het veld mogen staan.

De deelnemers kunnen meedoen tegen een betaling van €5,-. Na inschrijving ontvang je een link voor de betaling. Je bent pas definitief ingeschreven als je hebt betaald! 

Daarnaast kunnen jullie worden ingedeeld voor fluitbeurten op 1 van de speeldagen. We zoeken nog vrijwilligers die achter de bar willen staan (tegen een kleine vergoeding), mocht je daar interesse in hebben, laat het ons weten! 
Zo maken we er samen een gezellig toernooi van! 

Inschrijven kan door een mail te sturen naar [email protected]

Vermeld hierin:
- Naam
- Leeftijd
- Hockeyervaring en indien van toepassing het huidige team waarin je nu speelt
- Welke dagen je aanwezig bent

je ontvangt hierop een mail met de betalingslink.

Aanmelding kan tot en met zondag 2 juni 2024!

Indien er vragen zijn kun je een mail sturen naar [email protected]

NB. Zoals hierboven beschreven worden de teams gemaakt op basis van niveau en zullen de teams gelijkwaardig aan elkaar zijn. Er wordt GEEN rekening gehouden met speciale verzoeken voor de indeling. We zorgen er uiteraard voor dat elk team ook even gezellig is. 

Met sportieve groet,

Krimpen dames 1

Sponsoren

Ledenaantal

MHC Krimpen heeft 297 leden!

Contact

Bezoekadres
Driekamp 7
2924 AN Krimpen aan den IJssel

Telefoon & Mail
0180 - 511 343
[email protected]

Postadres
Postbus 1020
2920 BA Krimpen aan den IJssel

Bankrekening
NL22 RABO 0146 1547 97
tnv MHC Krimpen

Mail opmerkingen en suggesties over
onze website naar [email protected]